De Photoclub is een fotoclub van Haagse fotografen (zowel hobby-fotografen als fotografen die een vakopleiding fotografie volgen).

Vijf keer per jaar een bijeenkomst rond een bepaald thema waar we foto’s van clubleden bekijken en bespreken. Vaste bijeenkomsten op elke 2e dinsdag van de oneven maanden (behalve in juli). De onderwerpen zijn divers, van landschap tot portret en van abstract tot straatfotografie.

Laat je inspireren door andere fotografen en leer van de opbouwende commentaren. Dat betekent dus ook dat we aandacht besteden aan de manier waarop foto’s kunnen worden beoordeeld.

Daarnaast vier keer per jaar bijzondere thema-activiteiten, dat kan een bezoek aan een tentoonstelling zijn of een fotodag op locatie. De resultaten worden tijdens de daarop volgende bijeenkomst getoond en besproken.

Voor het seizoen 2017/2018 zijn de reguliere bijeenkomsten (op dinsdagavond) gepland op 12 september, 14 november, 9 januari, 13 maart, 15 mei (deze dag ivm schoolvakantie) en 10 juli. Op zondag 15 oktober is een excursie gepland met als thema "herfst". 


Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe leden die met ons de passie voor fotografie delen.